APARTAMENTE IN REGIM HOTELIER

Inchiriază apartamente in regim hotelier chiar in inima Bucureștiului. Vezi ce apartamente am pregatit pentru tine!

VICTORIA LUXURY
VICTORIA LUXURY

VICTORIA LUXURY APARTMENT 3

VICTORIA LUXURY APARTMENT 3 are o suprafaţă de 100 m² şi oferă 10 locuri de cazare în centrul Bucureştiului, pe Calea Victoriei, la etajul 2.

READ MORE

VICTORIA LUXURY APARTMENT 11

VICTORIA LUXURY APARTMENT 11 are o suprafaţă de 90 m² şi oferă 8 locuri de cazare în centrul Bucureştiului, pe Calea Victoriei, la etajul 5.

READ MORE

Ce inseamna apartamente in regim hotelier și cum funcționează de fapt?

Un apartament in regim hotelier este un tip de închiriere pe termen scurt. Dar care oferă confortul unui hotel cu intimitatea și confortul unui apartament.

Ideea din spatele acestui tip de cazare este de a oferi călătorilor o opțiune mai accesibilă decât hotelurile, oferindu-le totodată facilitățile de care au nevoie.

Apartamentele hoteliere sunt de obicei situate în clădiri rezidențiale. Asta înseamnă că nu sunt la fel de zgomotoase sau aglomerate precum hotelurile. De asemenea, au bucătării și camere de zi, ceea ce îi face să se simtă mai mult ca acasă.

Victoria Luxury Apartaments, cel mai bun prieten pentru a economisi timp și bani

Victoria Luxury Apartaments este un apartament in regim hotelier de închiriat pe termen scurt în inima Bucureștiului.

Apartamentele sunt complet mobilate si dotate cu toate facilitatile de care aveti nevoie pentru sejurul dumneavoastra.

Victoria Luxury Apartaments este locul perfect pentru a sta dacă doriți să vă bucurați de București fără să vă faceți griji pentru altceva!

Cum să alegi ce apartamente in regim hotelier se potrivește nevoilor tale?

Alegerea apartamentului in regim hotelier potrivit nevoilor dumneavoastră poate fi o sarcină descurajantă. Există atât de multe opțiuni din care să alegi și poate fi dificil să știi care este cea mai bună pentru tine.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să decideți ce tip de călătorie plecați. Dacă este o călătorie de familie, atunci vei avea nevoie de mai mult spațiu decât dacă este doar o închiriere pe termen scurt. De asemenea, ar trebui să luați în considerare locația hotelului și cât de aproape este de atracțiile pe care doriți să le vizitați.

Poti gasi o multitudine de alte sejururi si circuite la noi pe website.

Vezi locatia noastra direct pe Google Maps.