Casa PRINȚULUI DE WALES – Viscri

Casa PRINȚULUI DE WALES – Viscri

Casa PRINȚULUI DE WALES – Viscri 1500 937 WorldTravelGroup

Pentru o experiență rurală de vis, alegeți Casa Printului de Wales, din Viscri, jud. Brașov, care este o casă țărănească tradițională fermecătoare, parțial construită în 1777. În 1998, Alteța Sa Regală, Prințul de Wales, a achiziționat această casă prin intermediul Fundației sale caritabile din Marea Britanie, în dorința de a-i încuraja și pe alții să contribuie la păstrarea patrimoniului arhitectural unic al României. În 2015, Casa a devenit sediul Fundației Prințul de Wales România și a urmat un proces lung și atent de restaurare astfel încât locația să poată servi ca centru de pregătire pentru comunități locale din România. Când nu au loc astfel de activități, casa poate fi inchiriată de turiști.

Casa Prinţului de Wales vă așteaptă cu drag în 5 camere (a “Servitorului”, a “Trezorierului”, a “Valetului”, a “Îngrijitorului”, a “Botanistului”) și un apartament (“Prințul de Wales”), toate mobilate tradițional cu mobilă veche restaurată, cu fotolii confortabile de citit, cu facilități pentru a vă prepara ceai sau cafea, pentru relaxarea dumneavoastră. Toate băile au fie duș, fie cadă.

Cafeneaua pusă la dispoziție de Casa Prinţului de Wales vine în întâmpinarea celor care caută o atmosferă caldă, rafinată și în același timp autentică vieții de la țară, în șura din spatele curții sau pe cele două terase. Bucătăria se bazează pe ingrediente locale, atent selecționate. Dacă sunt ocazii speciale, șura este deschisă după masă și pentru a servi ceai, cafea și prăjituri de casă. Șura este o locație ideală și pentru evenimente corporatiste gen team building sau petreceri private.
    • [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]