POIANA CREASTA COCOŞULUI – satul Breb, un muzeu al satului maramureşean

POIANA CREASTA COCOŞULUI – satul Breb, un muzeu al satului maramureşean

POIANA CREASTA COCOŞULUI – satul Breb, un muzeu al satului maramureşean 1500 937 WorldTravelGroup

Ansamblul de căsuțe de vacanță tradiționale românești POIANA CREASTA COCOŞULUI, vedeta județului Maramureș, vă aşteaptă cu 5 case tradiționale autentice: CASA MAC, CASA PĂPĂDIE, CASA FLOAREA SOARELUI, CASA FLOARE DE NU MĂ UITA, CASA TRIFOI. Acestea, vechi de zeci de ani, au fost restaurate cu grijă pentru a-și păstra farmecul de altădată și pentru a vă oferi un sejur autentic în mijlocul tradițiilor maramureșene. La proprietate există un restaurant și parcare privată gratuită.

  • Casa MAC – Poiana Creasta Cocoșului, cu o vechime de peste 50 de ani, restaurată și decorată în stil tipic maramureșean, are o capacitate de 6 persoane şi este compartimentată în 3 dormitoare, 2 băi cu duş și articole de toaletă gratuite, bucătărie și sufragerie, terasă și vedere atât la munte cât și la grădină. Casa de vacanță oferă mic dejun și se poate închiria doar integral. La proprietate există un restaurant și parcare privată gratuită.

  • Casa PĂPĂDIE – Poiana Creasta Cocoșului, cu o vechime de peste 40 de ani, restaurată și decorată în stil tipic maramureșean, are o capacitate de 6 persoane şi este compartimentată în 3 dormitoare, 2 băi cu duş și articole de toaletă gratuite, bucătărie și sufragerie, terasă și vedere atât la munte cât și la grădină. Casa de vacanță oferă mic dejun și se poate închiria doar integral. La proprietate există un restaurant și parcare privată gratuită.

  • Casa FLOAREA SOARELUI – Poiana Creasta Cocoșului, cu o vechime de peste 100 de ani, restaurată și decorată în stil tipic maramureșean, are o capacitate de 6 persoane şi este compartimentată în 2 dormitoare, 2 băi cu duş și articole de toaletă gratuite, bucătărie și sufragerie, terasă și vedere atât la munte cât și la grădină. Casa de vacanță oferă mic dejun și se poate închiria doar integral.

  • Casa FLOARE DE NU MĂ UITA – Poiana Creasta Cocoșului, cu o vechime de peste 40 de ani, restaurată și decorată în stil tipic maramureșean, are o capacitate de 9 persoane şi este compartimentată în 3 dormitoare, 3 băi cu duş și articole de toaletă gratuite, bucătărie și sufragerie, terasă și vedere atât la munte cât și la grădină. Casa de vacanță oferă mic dejun și se poate închiria doar integral.

  • Casa TRIFOI – Poiana Creasta Cocoșului, cu o vechime de peste 65 de ani, restaurată și decorată în stil tipic maramureșean, are o capacitate de 6 persoane şi este compartimentată în 3 dormitoare, 2 băi cu duş și articole de toaletă gratuite, sufragerie, terasă și vedere atât la munte cât și la grădină. Casa de vacanță oferă mic dejun și se poate închiria doar integral.
    • [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]