COMPLEX HARMONIE – Predeal

COMPLEX HARMONIE – Predeal

COMPLEX HARMONIE – Predeal 1500 938 WorldTravelGroup

Este o excepție din cotidian, o mică lume pe cont propriu, concentrându-se pe natură, simplitate și bunăstare, care își schimbă culoarea odată cu anotimpurile. Reîntorcerea omului în și către natură. Harmonie este un complex compus din case în copac și vile, cu o excepțională panoramă către munţii Bucegi, munţii Piatra Craiului și Pârâul Rece, într-un cadru liniștit, lângă pădure. Este o destinație de vis, iar Casele în copac și Observatorul fac ca visul unui copil să devină realitate sau să poată fi trăit şi ca adult. Harmonie se adresează atât familiilor, cât și cuplurilor ce doresc intimitate, romantism, simplitate, liniște și multă natură. Construcții ecologice în armonie cu natura, din lemn cald și piatră naturală, te înconjoară la orice pas. Complexul este compus din 5 vile ecologice din buștean, 3 Case în Copac și Observator, având fiecare un design unic, cu un spațiu aerisit atât în interior, cât și în exterior, beneficiind de tot confortul, foarte intime, romantice, făcându-te să te simți cu adevărat în natură. Vilele impresionează prin îmbinarea stilurilor clasic, modern, rustic, lăsând o impresie de neuitat atât prin amplasamentul într-un cadru de vis, cât și prin designul inspirat de natură, foarte simplu.

 • Casele din copac, cu priveliştea lor minunată către munţii Bucegi, fac ca visul tuturor să devină realitate, un copil va putea trăi ca adult, iar adultul se va întoarce în lumea de basm a copilăriei. Aşadar, alătură-te şi tu celor care trăiesc aventură în ritmul naturii şi a cântecului păsărilor, locuind în casa din copac, ce oferă toate serviciile hoteliere. Când se lasă noaptea, sufletul tău vibrează de romantism, iar corpul se relaxează în interiorul confortabil al căsuţei, cu arborele alături, locul ideal pentru a te cufunda în pacea ce te înconjoară.

 • Căsuța pentru două persoane cu priveliște către munții Bucegi și Piatra Craiului a fost amenajată cu piatră naturală atât în interior cât și în exterior. Este formată din parter și etaj cu terasă exterioară acoperită. La parter se află un living, ce are canapea, șemineu şi baie cu duş. La etaj se află dormitorul cu pat dublu, cadă cu hidromasaj și un sistem de muzică, care îți oferă o priveliște unică și intimitatea de care sigur te vei bucura.

 • Cabana pentru două persoane cu priveliște foarte frumoasă către munții Bucegi și Piatra Craiului a fost creată din lemn de brad vechi și amintește de casele din zona de munte, dar cu facilitățile vremurilor actuale. Cabana este pe un singur nivel cu terasă exterioară. În cabană se regăsește un pat din lemn cu baldachin, o canapea din care vezi direct pădurea, un colțar, cadă, șemineu, dus, wc, sistem de muzică.

 • Căsuța pentru două persoane cu priveliște către munții Bucegi și Piatra Craiului a fost creată din materiale vechi și aduce aminte de casele țărănești din zona de munte. Este formată din parter și etaj cu terasă exterioară. La parter se află un living, ce are canapea, cadă hidromasaj, șemineu, dus, wc, sistem de muzică. La etaj se află dormitorul cu un pat mare, care îți oferă o priveliște unică și intimitatea de care sigur te vei bucura.

 • Căsuța pentru două persoane cu priveliște către munții Bucegi și Piatra Craiului a fost creată cu bucurie în suflet pentru cei care doresc să își echilibreze trupul și sufletul într-un loc în care natura, liniștea și forma căsuței oferă acest lucru chiar și pentru o noapte. Este formată din parter și etaj. Parterul conține baie cu duş și un hol la intrare, iar la etaj este dormitor cu pat dublu, jacuzzi pentru două persoane, sistem de muzică. Ferestrele care compun piramida îți oferă o priveliște unică și intimitatea de care sigur te vei bucura.

 • Vilă de 10 persoane, lângă pădure, cu o priveliște minunată către munții Bucegi. Vila are 240 mp și este compusă din: 2 apartamente și 3 camere. La parter se află holul de intrare, bucătăria complet utilată și un apartament cu vedere directă către munți cu terasă exterioară, compus din living, cameră și baie cu duş, televizor în living. Camera are baie cu duş și pat cu baldachin din lemn. La etaj se află un apartament cu vedere directă către munți, cu terasă exterioară, compus din living, camera și baie cu duş, televizor în living. Camera cu baie cu duş fără priveliște. Camera cu baldachin din fier forjat cu baie cu duş, terasă exterioară cu priveliște spre pădure. Curte, grătar, terasă. Parcare lângă vilă în incinta complexului.

 • Vilă de 6 persoane lângă pădure, cu priveliște minunată către pădure, atât din living, cât și din fiecare cameră. Vila are 200 mp și este compusă din 1 apartament și 2 camere. Parter: hol intrare, living pentru luat masă cu bucătărie deschisă alături de un living cu șemineu, televizor și ieșire pe terasă. Camera are pat din lemn natural de mesteacăn, ieșire în curte și baie cu duş din piatră. Camera are pat din fier forjat cu baldachin, șemineu și ieșire în curte, baie cu cadă. Etaj: terasă interioară cu masă de jocuri, apartament cu pat din fier forjat, șemineu, baie cu cadă, separeu cu saltea, terasă exterioară cu priveliște spre pădure. Curte 1000 mp, grătar, parcare lângă vilă în incinta complexului.

 • Vilă de 2 persoane cu suprafață de 70 mp ce oferă o priveliște minunată către munții Bucegi și Pârâul Rece, atât din pat, cât și de pe terasă. Ai impresia că faci parte din natură, la marginea terasei având brazii; living deschis cu pat la semi-inălţime, masă cu scaune, canapea, televizor, frigider, comodă, intrare și ieșire din terasă. Baie cu duş din piatră naturală. Parcare lângă vilă în incinta Complexului.

 • Vilă de 4 persoane în partea de jos a complexului, fiind înconjurată de arbori cu o minunată priveliște din interiorul vilei și de pe terasă exterioară către munții Bucegi, Pârâul Rece și munții Piatra Craiului, având pădurea la picioare. Parter: Living cu canapea, masă pentru 4 persoane din fier forjat, televizor, bucătărie deschisă şi utilată. Camera cu pat din fier forjat cu baldachin, ieșire pe terasă și baie cu cadă. Etaj: camera cu pat din fier forjat cu baldachin şi terasă exterioară. Baie cu duş dublu de piatră naturală. Parcare la 50 m de vilă. Pădurea, munții, verdeața, soarele și sunetele moi ale naturii se combină pentru a produce vibrații pozitive care duc la relaxare și bunăstare.
  • [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]