GREEN VILLAGE RESORT – Sfântu Gheorghe

GREEN VILLAGE RESORT – Sfântu Gheorghe

GREEN VILLAGE RESORT – Sfântu Gheorghe 1500 938 WorldTravelGroup

Descoperă unul dintre cele mai frumoase locuri din ţară, unde Dunărea întâlnește Marea Neagră. Green Village Resort îmbină aventura și natura sălbatică, relaxarea și confortul, într-un tărâm unic de vacanță: paradisul Deltei Dunării. Vacanța ta începe în Murighiol, de unde veţi fi preluaţi pentru a fi conduşi la Green Village Resort din Sfântu Gheorghe, cazarea ta din Delta Dunării. Natura te învăluie în timp ce te plimbi de-a lungul canalelor, iar aerul proaspăt îți curăță gândurile, încă de la începutul vacanței, oferindu-ți experiența unică pe care o cauți. Green Village Resort nu este doar parte din natură, ci natura însăși; arhitectura păstrează caracterul local, materialele sunt durabile și 100% ecologice. Capacitatea de cazare acoperă un total de 89 de camere confortabile, camere duble, fiecare cu o terasă primitoare, apartamente cu 2 și 3 camere și penthouse-uri cu vedere către lacurile și canalele Dunării. Vilele cu livinguri confortabile şi cotloane intime pentru recreere, mobilier din bambus și finisaje atent alese asigură standarde ridicate de cazare. Camerele sunt echipate complet, cu minibar și aer condiționat. Pentru că în Green Village Resort atmosfera e mereu autentică, vei găsi împrejurul vilelor, pe salba de lacuri, câteva familii de rațe liniștite care și-au făcut cuib, printre nuferi și stuf; le poți urmări cu grijă în timp ce îți savurezi cafeaua dimineața. Resortul dispune de trei zone distincte: Egreta, Stârcul Alb şi Lebăda & Pelicanul.
Aflată în imediata apropiere a pontonului de sosire, zona Egreta este liniștită. Aici sunt vilele 1 și 2, cu camere duble și penthouse-uri; între vile veţi găsi câteva facilități de relaxare ca jacuzzi, Welcome Lounge sau Bayside Fitness. Mica ta oază de relaxare, chiar sub geamul camerei. Jacuzzi-ul are și un deck de lemn pentru șezlonguri, primitor pentru toată familia. Datorită poziționării în proximitatea pontonului de primire, a fost conceput un foișor dedicat relaxării înainte de cazare. Alături de Welcome Lounge se găsește River Bar, o structură din lemn care poate găzdui o mică recepție de Bun venit! Cadrul natural deltaic îndeamnă spre mișcare; în Green Village Resort există un centru fitness care te va ajuta să îți menții tonusul pentru toate activitățile noastre.
Zona Stârcul Alb este un mic cartier de căsuțe cu etaj, cochete, acoperite cu stuf, răcoroase, mai exact Vila 7, Vila 8 și vilele tip bungalow A-I. În mijloc găsești lacul natural populat de vegetație specifică, întregind cadrul natural autentic din care se naște Green Village Resort. Din loc în loc găsești și câte o băncuță de lemn, cu vedere la canalele Dunării care mărginesc resortul. Prima caracteristică a zonei Stârcul Alb este diversitatea tipurilor de cazare, o zonă amplă, dar liniștită, populată de căsuțe, dar animată de naturalețea peisajului.
Zona Lebăda şi Pelicanul surprinde esența a tot ce are Green Village Resort de oferit: cazare deosebită în Delta Dunării, restaurant, spa, piscină și multe altele, astfel încât să fie menținută intimitatea fiecărui tip de funcțiune. Zona este cea mai activă, un pol al petrecerii timpului în aer liber, al delicateselor atent preparate și al filmelor din topurile de la Hollywood. Pontoanele și foișoarele mărginesc zona spre lacuri și oferă priveliști către nemărginirea Deltei. Dacă iubești mediul animat, aici îți vei petrece cel mai mult timp. S-a adunat în zona Lebăda și Pelicanul o paletă amplă de facilități, care transformă Green Village Resort într-o destinație exotică, cu cele mai ridicate standarde de cazare și servicii. Fiecare funcțiune are un nume cu referințe deltaice pentru a crea sentimentul de apartenență; tot ce formează Green Village Resort este o familie, inclusiv micii prieteni necuvântători. Complexul are restaurant, braserie, centru SPA, cinema, loc de joacă pentru copii, piscină, magazin de suveniruri şi fermă proprie.
    • [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]